Μενού
Your Cart

Πληροφορίες

Το smoe.gr αποτελεί το μεγαλύτερο και πληρέστερο online supermarket που εξυπηρετεί την Σύρο.

 

Η δημιουργία ενός online supermarket πηγάζει από την ανάγκη των σύγχρονων καταναλωτών για γρήγορες, ξεκούραστες και ασφαλείς αγορές τροφίμων και προϊόντων βασικής ανάγκης για το νοικοκυριό τους.

 

Το smoe.gr συστάθηκε ώστε να προσφέρει μία καινοτόμα και εύχρηστη ιστοσελίδα, την οποία συνδύασε με μία πρωτοποριακή λύση αποθήκευσης και μεταφοράς των αγορών στον χώρο του πελάτη προσφέροντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικών αγορών.

 

Η Ι.ΣΑΓΚΙΝΕΤΟΣ ΚΑΙ Χ.ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΟΕ με έδρα την Σύρο, ιδρύθηκε το 2006 και δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση εταιριών στο Νομό των Κυκλάδων.

 

Οι πελάτες μας μπορούν…

 

  • να καλύψουν τόσο τις ανάγκες τους σε τρόφιμα (ακόμη και φρέσκο γάλα), αλλά και σε ηλεκτρικές συσκευές, προϊόντα βρεφικής φροντίδας, κάβα και ό,τι άλλο χρειάζεται ένα νοικοκυριό
  • να διαλέξουν μεταξύ γνωστών brands, αλλά και ιδιαίτερων προϊόντων από μικρούς παραγωγούς καθώς και βιολογικά είδη.
  • να βρουν μαζεμένες όλες τις προσφορές για οικονομικότερες αγορές
  • να υποβάλλουν την παραγγελία τους στο δικό τους χρόνο, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • να επιλέξουν την μέρα, ώρα και τον χώρο όπου επιθυμούν να τους παραδώσουμε τις αγορές τους
  • να πληρώσουν με ασφάλεια και με τον τρόπο πληρωμής που επιθυμούν
  • και να κερδίσουν χρόνο αφού πλέον μπορούν να αποφύγουν το κουραστικό και δαπανηρό ταξίδι προς ένα supermarket.

 

Το smoe.gr δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεγάλη πείρα στο λιανεμπόριο, στις εφοδιαστικές αλυσίδες και στις νέες τεχνολογίες, ώστε να παρέχει μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση στους καταναλωτές της Σύρου.

 

Στόχος μας είναι να φέρουμε το supermarket στην πόρτα σας!

 

Cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Μάθετε περισσότερα...